春夏秋冬という季節の移ろいの中、自然は私たちにこの上ない恵みをもたらしてくれます。
お料理の素材はすべて自然からいただくもの。
In the changing seasons of spring, summer, autumn, and winter, nature bestows upon us its unparalleled blessings. All the ingredients for our cuisine are obtained from nature.
牧之原市静波海岸近くで手打ち蕎麦と上質な国産うなぎを中心に自然の恵みに感謝し素材を生かしたお料理でみなさまをおもてなしいたします。
Near the Shizunami Beach in Makinohara City, we offer hospitality through cuisine centered around handcrafted soba noodles and Japanese high quality eel, expressing gratitude for the blessings of nature and showcasing dishes that make the most of our ingredients.
ほっと落ち着ける純和風な店内
Relaxing old Japanese style interior
おひとり様でも気軽に立ち寄れるカウンター席
Easy-to-use counter seats
家族でゆったり寛げる小上がりのテーブル席
Table seats available for families and groups
人気の鰻は関東風の蒸し焼きに秘伝のタレ
The popular eel is steam-grilled with a secret sauce.
国産そば粉で手打ちした蕎麦はこだわりの汁で
Soba noodles made with domestic buckwheat flour
旬な食材を取り入れた季節料理のコース
Seasonal cuisine course incorporating seasonal ingredients